Babysalmesang

Vetterslev-Høm sogne har startet Babysalmesang i Vetterslev Kirke

Er dit barn mellem 2 og 10 måneder er babysalmesang sikkert noget for jer!

Her vil du og dit barn få en fælles musikalsk oplevelse gennem sang, leg og dans og samtidig opleve rummets gode akustik, som vil sende de små glade hvin helt op i hvælvingerne!

Få en anderledes oplevelse med dit barn, som vil nyde lyden af sangen og den fulde opmærksomhed, der vil være imellem jer.

Efter babysalmesang er der mulighed for at gå i Laden eller blive i kirken, hvor vi hygger med te/kaffe. 

Der kræves ingen særlige forudsætninger: Man skal ikke være sanger for at synge for sit barn. Hos os er det primære fokus, at du får en god oplevelse med dit barn i kirkens stemningsfulde rum, samtidig med at dit barns kreative udvikling styrkes gennem musik og sang, og så er det en god måde, at lære den danske salmeskat bedre at kende – og få mulighed for at møde andre søde babyer.

Praktisk: Da et kirkegulv som regel ikke hører til de varmeste steder, har vi underlag at sidde på, men det er en god idé at medbringe et ekstra tæppe eller barnevognsdynen til dit barn.

Tilmelding: Det er gratis at være med til babysalmesang, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede pladser. Kontakt sognepræst Conni Gosmer Schmidt på csg@km.dk eller tlf. 2979 3053 for nærmere oplysninger om tidspunkter for opstart af nye hold, og om der er mulighed for at deltage på det hold der er startet. Vi glæder os til at se jer til babysalmesang og til sammen at få rørt stemmen, dansebenet og hyggegenet!

Med venlig hilsen Karen Aagaard Dam

Kirkesanger og Babysalmesangsleder