Julekoncert i Vetterslev Kirke

Lørdag den 15. december kl. 19.00

Koncerten har fået navnet Luk julefreden ind, efter Bo Bøjesens sang af samme navn da dette netop er hensigten. Der fokuseres på det centrale i julen, såsom glæde, fred, hygge og at have tid til hinanden. Det kan godt være svært, ikke mindst i den travle og til tider stressede julemåned. Derfor er koncerten tænkt, som en mulighed for at stoppe op, nyde, finde ro og lukke julefreden ind.

Det er fløjtenisten Tine Karlshøj-Andersen og pianisten Andreas Flensted-Jensen på klaver, der leverer den smukke musik og gode stemning. Programmet tager udgangspunkt i stemningsfulde klassiske værker, som f.eks. Schuberts Ave Maria, og flettes sammen med nogle af de store jule favoritter som O holy night, Santa Lucia mv.

Ind imellem dette, vil vi sammen synge nogle af julens skønne sange og salmer. Ligeledes vil der undervejs blive læst en lille julehistorie, som også vil knytte nogle fortællinger til musikken.

Der er fri entré

Filmaften i Laden - Amour

Onsdag den 16. januar kl. 19.30 holder vi filmaften i Laden, hvor vi viser filmen Amour.

Amour er en fransk film fra 2012, instrueret af den østrigske instruktør Michael Haneke.

De pensionerede musiklærere Georges og Anne har haft et langt og godt liv sammen, da Anne rammes af en blodprop og bliver delvis lam. Efter sit første ophold på hospitalet nægter Anne at lade sig indlægge igen. I stedet tager Georges sig kærligt og tålmodigt af sin elskede i parrets lejlighed i Paris. Filmen skildrer deres forhold og de udfordringer vi rammes af, når sygdom pludselig forandrer os og bliver en del af hverdagen.

Filmen har modtaget priser over hele verden og var en af de mest sete film i Danmark i 2012.

Der er fri entré og menighedsrådet giver en kop kaffe.