Sangcafé med Chorus Novus

Sangcafé med Chorus Novus tirsdag den 24. september kl. 19.00

Kirkens voksenkor inviterer til sangcafé i Laden. Her er der mulighed for at vælge sange fra Højskolesangbogen, som vi synger sammen, ligesom koret vil synge nogle sange for os. Der bydes på kaffe og kage og hyggeligt samvær. Vel mødt.

Gospelkoncert i Vetterslev Kirke

Gospelkoncert i Vetterslev Kirke lørdag den 5. oktober kl. 16.00

Denne efterårslørdag er der garanti for at få varmen når gospelsangerinden, Laura Kjærgaard, giver koncert i Vetterslev Kirke. Laura er kendt i gospelmiljøet i både Danmark og udlandet som en fantastisk solist, korsanger, dirigent og underviser, og hun blev for alvor kendt rundt om i Danmark da hun sang sig til en flot 2. plads i X-Factor i 2008. Hun udstråler autencitet, humor, energi og empati hvad enten hun optræder som solist, er vokalcoach, laver gospel-teambuilding for firmaer eller er ”kormor” for sine 3 gospelkor i København. Laura medbringer sin egen pianist til koncerten, og vi kan se frem til en times hjertevarm musikalsk underholdning – også med en enkelt fællessang – hvor vi får mulighed for selv at røre stemmebåndene og helt sikker også får smilet frem.

Koncerten er gratis og for børn og voksne i alle aldre.

Samleforedrag ved Iben Krogsdal

Salmeforedrag ved Iben Krogsdal

onsdag den 13. november kl. 19.00 i Høm kirke

Vi får besøg af Iben Krogsdal, som er forfatter og salmedigter, og hun vil præsentere en række af sine nyeste salmer. Hun vil fortælle om salmernes tilblivelse med afsæt i det moderne menneskeliv, hvor begreber som synd, nåde og opstandelse for mange ikke længere giver mening på samme måde som før. Og hvad gør man så? Undervejs i foredraget synges en række nye salmer, og der vil blive tid til diskussion. Iben Krogsdal (født 1967) er skønlitterær forfatter. Hun er vokset op på Mors og er oprindeligt uddannet billedkunstner fra Det Jyske Kunstakademi og siden ph.d. i religionsvidenskab. I 2000 debuterede hun som forfatter med novellesamlingen ”Træfpunkter”, og i 2010 debuterede hun som salmedigter med bogen ”Vi som er søgende”. Vi har flere af Iben Krogsdals salmer i vores nye salmetillæg 100 salmer, som vi bruger i kirken.